Augmented & Mixed Reality Toegepast

 

Efficiënter met Smart Instructions

 

Huidige trainings- en opleidingsmethode zijn achterhaald. Ze zijn statisch en theoretisch en sluiten niet aan op de praktijk. Hierdoor worden er veel fouten gemaakt waaraan vaak hoge kosten en claims verbonden zijn. En dit in een tijd waarbij vergrijzing aan de orde is, systemen steeds complexer worden en er meer flexibiliteit nodig is.

Wij bieden uw vakmensen Smart Instructions. Smart instructions is een applicatie en maakt gebruik van Augmented Reality en 3D technologie. Hiermee plaatsen we uw informatie in de juiste context van de omgeving en het object. Dit maakt informatie begrijpelijk en helder, zodat uw vakmensen slagvaardig, veilig en foutloos kunnen handelen.

Wij brengen processen, training en expertise bij elkaar en maken uw vakmensen flexibel en vakbekwaam. Onze applicaties werken op smart phones, tablets en smart glasses zodat het ook ondersteuning kan bieden bij operationele werkzaamheden.


 

Compilatie van Microsoft Hololens toepassingen


 

De impact en effecten van Smart Instructions voor uw organisatie

SmartInstructions

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en meerwaarde van augmented reality technologie voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op.