Over TSC

TheServiceConcept.com bedenkt en ontwikkelt applicaties voor technisch onderwijs en technische bedrijven. Wij leveren turn-key toepassingen die leiden tot een efficiënte manier van leren en werken.

Wie zijn wij

De afgelopen 5 jaar hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de impact en effecten van deze technologie op bestaande en nieuwe service- en verdienmodellen op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast zijn we 17 jaar betrokken geweest bij de ontwikkeling van end-to-end marketing en service concepten.

Team

Onze AR en MR software ontwikkelaars hebben een ruime ervaring met software en content ontwikkeling. Het team bestaat uit experts op het gebied van computer vision algoritme en 3D object tracking en hebben applicaties ontwikkeld voor Microsoft, Android en iOS platformen.

Ons team werkt samen met de Pool of Experts bestaande uit Asset Managers, Lean specialisten, Learning en development specialisten, BIM specialisten en onderwijskundige. Zij helpen ons bij het bedenken van toepassingen waarmee de kracht van de technologie optimaal benutten we de markt optimaal kunnen bedienen.

Samenwerking

Augmented reality is een disruptieve technologie waarvan de meerwaarde en toepassingsgebieden nog aangetoond moet worden. Daarom gaan wij graag met verschillende partijen en sectoren in gesprek die met ons daar naar onderzoek willen doen. Wij komen graag bij jullie langs om onze ervaring met jullie te delen en toepassingsgebieden te onderzoeken.

Wij werken actief samen met scholen en Universiteiten en we nemen deel aan onderzoeksprogramma’s in opdracht van de Europese Unie.