Over TSC

TheServiceConcept.com bedenkt en ontwikkelt disruptieve concepten en augmented reality applicaties voor techniek onderwijs en bedrijven. Wij leveren turn-key toepassingen die leiden tot een efficiënte manier van leren en werken.

Wie zijn wij

De afgelopen 8 jaar hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de impact en effecten van augmented reality technologie op bestaande en nieuwe service- en verdienmodellen op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast zijn we 17 jaar betrokken geweest bij de ontwikkeling van end-to-end marketing- en service concepten.

Wat maakt ons onderscheidend

Wij zien dat de ontwikkeling van software niet de grootste uitdaging is. Implementatie en acceptatie is een veel grotere uitdaging. Hoe zorg je er nu voor dat de software ‘echt’ aan de behoefte aan de doelstellingen en van de gebruikers voldoet. Hiervoor maken we gebruik van de Gilde 2.0 methode. Dit is een methode waarmee we generaties verbinden, betrokkenheid vergroten en kennis borgen, delen en versneld overgedragen. Hierdoor wordt angst voor digitalisering weggenomen en innovatie bevorderd.

Ons team

Onze AR en MR software ontwikkelaars hebben een ruime ervaring met software en content ontwikkeling. Het team bestaat uit experts op het gebied van computer vision algoritme en 3D object tracking en hebben applicaties ontwikkeld voor Microsoft, Android en iOS platformen.

Ons team werkt samen met de Pool of Experts bestaande uit Asset Managers, Lean specialisten, Learning en development specialisten, BIM specialisten, automotive specialisten en onderwijskundige. Zij helpen ons bij het bedenken van toepassingen waarmee de kracht van de technologie optimaal benutten en de markt optimaal kunnen bedienen.

Samenwerking

Augmented reality is een disruptieve technologie waarvan de meerwaarde en toepassingsgebieden nog aangetoond moet worden. Daarom gaan wij graag met verschillende partijen en sectoren in gesprek.

Wij werken actief samen met scholen en Universiteiten en we nemen deel aan onderzoeksprogramma’s in opdracht de van Nederlandse Overheid en Europese Unie.

Privacyverklaring

https://theserviceconcept.com/privacyverklaring/

%d bloggers liken dit: