Over TSC

TheServiceConcept.com bedenkt en ontwikkelt applicaties voor technisch onderwijs en technische bedrijven. Met onze applicaties leiden tot een efficiënte manier van leren en werken.

The Service Concept – Onderwijs

Lesmateriaal wordt interactiever en dynamischer. Onze applicaties leiden tot meer leerplezier en betere leerprestaties.

The Service Concept – Training en opleiding

Trainingsmateriaal wordt interactiever en dynamischer. Onze applicaties vergroten de herkenbaarheid en ondersteunt een betere aansluiting met de praktijk.

The Service Concept – Performance Support

Optimale ondersteuning van de technisch vakman. Onze applicaties leiden tot minder fouten en betere prestaties bij werkzaamheden in het veld en op de werkvloer.

Wie zijn wij?

De afgelopen 5 jaar hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de impact en effecten van deze technologie op bestaande en nieuwe service- en verdienmodellen op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast zijn we 17 jaar betrokken geweest bij de ontwikkeling van end-to-end marketing en service concepten.

Samenwerking?

We putten uit een Pool of Experts met Asset Managers, Lean specialisten, Learning en development specialisten, onderwijskundige, AR en MR software ontwikkelaars en BIM specialisten. Wij werken actief samen met scholen en Universiteiten en nemen we deel aan onderzoeksprogramma’s in opdracht van de Europese Unie.