De Levende Tuin

Onderzoek de voordelen van De Levende Tuin met deze augmented reality app

In de levende tuin is er aandacht voor groen en water. Groen en water zijn hier meer dan decoratie. Groen draagt bij aan een fijne leefomgeving en onze gezondheid. Goed omgaan met regenwater zorgt voor minder water overlast en onnodig gebruik van drinkwater voor sproeien van de tuin. De levende tuin biedt biodiversiteit en voedsel. De levende tuin verminderd wateroverlast, droogte en hitte. Groen en water geven meer woongenot (84%) en meer waarde (10%) aan uw huis en tuin. Een goed ontworpen levende tuin kan ook onderhoudsvriendelijk zijn en is aangenaam om in te verblijven.

De Levende Tuin maakt gebruik van augmented reality technologie. De app is ontwikkeld voor huisbezitters met tuin en beleidsmakers en laat op een interactieve en dynamische manier zien wat de de voordelen zijn.

De applicatie is gemaakt in opdracht van OAS. Een samenwerking van Hoogheemraadschap van Delfland, gemeente Westland, Midden-Delfland, Maassluis, Vlaardingen en Schiedam en de Directie van Rijkswaterstaat Zuid-Holland.

Nu gratis te downloaden:

%d bloggers liken dit: