Efficiënter met Smart Learning & Instructions

Efficiënter met Smart Learning & Instructions

Huidige trainings- en opleidingsmethode zijn achterhaald. Ze zijn statisch en theoretisch en sluiten niet aan op de praktijk. Hierdoor worden er veel fouten gemaakt waaraan vaak hoge kosten en claims verbonden zijn. En dit in een tijd waarbij vergrijzing, krapte op de arbeidsmarkt van technisch personeel en steeds complexer wordende systemen een grote uitdaging zijn, bieden wij een oplossing.

Wij bieden uw vakmensen Smart Learning & Instructions. Smart Learning & Instructions is een applicatie waarbij gebruik gemaakt wordt van Augmented Reality en 3D technologie. Hiermee plaatsen we de benodigde informatie in de juiste context van de omgeving of object en kunt u werknemers op afstand (remote assistance) begeleiden bij werkzaamheden in het veld.

Wij brengen processen, training en ervaring van uw vakmensen bij elkaar en vertalen dit naar toepassingen waarmee uw (nieuwe) medewerkers slagvaardig en veilig zullen werken. Onze applicaties werken op smart glasses, maar ook op smart phones en tablets.


 

 

Voorbeeld van Microsoft Hololens


 

De impact en effecten van Smart Learning & Instructions voor uw organisatie

SmartInstructions

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en meerwaarde van augmented reality technologie voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op.

%d bloggers liken dit: