Kansen van augmented reality technologie voor (sociale) werkgelegenheid

M.b.v. Augmented Reality technologie zal de wereld van training en opleiden enorm veranderen. De wereld om ons heen verandert zo snel dat daar geen training of opleiding tegen opgewassen is. Daarnaast blijkt dat de traditionele manier van training en opleiden niet het beoogde resultaat geeft. We onthouden de lesstof niet omdat niet herkenbaar is en niet toegespitst is op de praktijk.

De beperking van ons menselijk brein heeft andere impulsen nodig om met de snel veranderende systemen om te gaan. Dit vraag om andere trainings- en opleidingsmethode. Om er voor te zorgen dat we onze systemen kunnen blijven bedienen en onderhouden zal er meer behoefte komen aan toegang tot relevante informatie op het juiste moment in de juiste context.

M.b.v. Augmented Reality technologie kan informatie in de juiste omgeving van omgeving of object geplaatst worden. Door de informatie te combineren met animaties wordt de lesstof beter onthouden.

Onze applicaties worden dusdanig ontwikkeld dat ze niet alleen ondersteun bij training en opleiding. De applicaties bieden ook ondersteuning bij operationele activiteiten. Hiermee kunnen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bedrijven helpen. We geven de mensen een skillset waarmee ze direct aan de slag kunnen

%d bloggers liken dit: