Servitization

Servitization zorgt voor disruptie in de keten. Uber is een mooi voorbeeld hiervan. Zij hebben schakels uit de keten gehaald door een toepassingen te ontwikkelen die vraag en aanbod direct met elkaar laat communiceren. Wij voorzien dat er nog veel voorbeelden zullen volgen waarbij er verschuivingen in de value chain zullen plaatsvinden en de maakindustrie direct in contact brengt met de eindklant. Je mag je afvragen wat de rol van de verschillende schakels in de keten is en welke meerwaarde zij dan nog bieden?

TheServiceConcept.com haakt aan op deze trend. Binnen het servitization model zorgen  onze augmented reality toepassingen ervoor dat communicatie tussen fabrikant en eind-klant eenvoudiger wordt. De meerwaarde van augmented reality technologie is dat virtuele (geanimeerde en 3D) content in de juiste context van omgeving en object geplaatst wordt. Dit maakt de klant slagvaardig en stelt hem in staat om complexe vraagstukken zelf op te lossen.

Onze augmented reality toepassingen kunnen ingezet worden ten behoeve van:

  • training van installatie, gebruik, onderhoud en reparatie
  • operationele ondersteuning d.m.v. virtuele instructies en remot assistance

Bent u benieuwd naar hoe u het verschil kan maken en hoe onze augmented reality toepassingen meerwaarde voor uw organisatie en klant kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

%d bloggers liken dit: