Virtuele leermeesters

Virtuele Leermeesters is een methode die door middel van Augmented Reality tools de kennis en ervaring van leermeesters op een efficiënte manier wordt overgedragen aan aan praktijkleerlingen.

Zo kan Virtuele Leermeesters ingezet worden om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen, onderwijstrajecten in te korten en naadloos op de behoeften van het bedrijfsleven te laten aansluiten, en kan het vakmannen ‘on the job’ bijscholen in nieuwe systemen en producten.

Virtuele Leermeesters maakt leermeesterschap op afstand mogelijk

Waarom Virtuele Leermeesters

Met het ontwikkelen van de Virtuele Leermeesters Methode, en het inzetten van Augmented reality Tools, wil TSC een oplossing bieden voor het nijpende arbeidstekort en er voor zorgen dat fabrikanten en installatie- en onderhoudsbedrijven voldoende bekwame krachten hebben om nieuwe producten en systemen te installeren en onderhouden. 
Tevens biedt Virtuele Leermeesters mogelijkheden voor onderwijsinstellingen om hun trajecten mee te laten groeien met de technologische ontwikkelingen in de praktijk, om zo beter aan te sluiten bij de verwachtingen en behoeften van het bedrijfsleven.

De virtuele brug tussen opleiden en arbeidsmarkt

Augmented Reality Tools 

Virtuele Leermeesters gebruikt Augmented Reality tools waarmee praktijkleerlingen direct toegang hebben tot productdata, stappenplannen en een directe lijn met een leermeester op afstand die mee kan kijken en feedback kan geven. Dankzij de inzet van deze technologie kunnen leermeesters op afstand meerdere praktijkleerlingen tegelijk begeleiden. Zo wordt de efficiëntie van kennisoverdracht verhoogd en kunnen praktijkleerlingen sneller individueel ingezet worden. 

Over Ons 

TheServiceConcept.com bedenkt en ontwikkelt applicaties voor techniek onderwijs en technische bedrijven. Wij leveren turn-key toepassingen die leiden tot een efficiënte manier van leren en werken.
Wilt u meer weten over Virtuele Leermeesters of over onze andere projecten? 

%d bloggers liken dit: