Stumico maakt kennis met The Service Concept

De Stumico bijeenkomst heeft tot interessante gesprekken geleid en een aantal zullen snel opvolging krijgen. De bezoekers van dit evenement behoren tot de early adopters en hebben de uitdaging om naar toepassingen binnen hun organisatie op zoek te gaan en daarin de eerste stappen te nemen.

Disruptive en onomkeerbaar

Voor nieuwe toepassingen geen we opzoek naar de nieuwe monteur, de nieuwe engineer, nieuwe student….etc. Hiervoor moeten we traditionele werkwijzen loslaten en disruptive denken. Analyseer de schakels in de keten. Hoe kan je die ondersteunen en bepaal de ‘echte’ behoefte van je (eind)klant.

Nu is het moment

Wacht niet op de concurrentie om bestaande service- en verdienmodellen om te gooien. Zie de kansen en anticipeer op deze onomkeerbare trend.

Snel resultaat

Met of zonder 3D model kunt u voor uw organisatie al snel resultaat behalen. Graag nemen wij deel aan het gesprek en u bent ook van harte uitgenodigd in ons development center in Rotterdam. Wij vertellen u graag wat meer over onze ‘disruptive’ business cases, maar bieden u ook de gelegenheid om de kracht van onze AR applicaties zelf te ervaren.

Stumico meets TSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: