Objectenbeheer

Stapsgewijze instructies met alleen relevante informatie waarmee objecten snel en eenvoudig beheerd kunnen worden. Hierdoor hoeft de monteur niet alle informatie zelf op te zoeken, maar hoeft hij alleen de stapsgewijze instructies te volgen. Hij wordt niet alleen geïnformeerd over hoe hij de werkzaamheden moet verrichten, maar ook over welke gereedschappen en onderdelen nodig heeft en veiligheidsmaatregelen hij in acht moet nemen.

AR Tablet

 

Wij bouwen de applicaties altijd vanuit het perspectief van de monteur. Met onze augmented reality en 3D instructies wordt informatie in context geplaatst waarmee de kans op interpretatie  verkleint wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: