Klant-Contact-Moment

Als leverancier wordt het steeds lastiger om aandacht te krijgen van je potentiële klant. Je zou op elke hoek van de straat willen weten dat je er bent of elke minuut een pop-up laten verschijnen op zijn telefoon dat je mooie producten verkoopt. Anderzijds een overkill aan informatie wil je ook niet. Wanneer is het nu relevant voor de klant om jouw informatie en aanbiedingen te ontvangen.

Hierbij focussen leveranciers zich vaak op nieuwe aankopen aan nieuwe klanten, maar gedurende de installatie, bediening, onderhoud en reparatie van het product laten de leverancier niets meer van zich horen. Dit is het moment dat je aandacht hebt van de klant en hem kan faciliteren en inspireren tot andere aankopen. Wat ons betreft een uitgelezen kans om cross-selling in te zetten en loyaliteitsmodellen te werken.

Wij helpen leveranciers bij het ontwikkelen van applicaties die maximaal rendement halen uit uw moment van contact met uw klant.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: