Smart Instructions

Met onze applicatie voorzien we in een grote mate van zelfredzaamheid. Niet alleen voor de monteur, maar ook voor de klant. Uit onderzoek is gebleken dat je door het gebruik van augmented reality toepassingen de kans op het maken fouten klein is. Of je ervaren, onervaren bent geschoold of ongeschoold, de in context geplaatste informatie is helder. Hierdoor wordt de kans op verkeerde interpretatie of miscommunicatie verkleint. Dit zal een verschuiving van werkzaamheden met zich met zich meebrengen en enorme nieuwe kansen bieden voor fabrikanten, leveranciers en onderhoudstechnici.

Door augmented en mixed reality technologie zullen er nieuwe service modellen ontstaan. Straks krijgt de klant augmented- mixed reality instructies meegeleverd die hem instaat stelt zonder enige kennis van het product montage, onderhoud en reparatie werkzaamheden uit te voeren. Voor fabrikanten en leveranciers een prachtige kans om slimme instructies mee te leveren als verlengstuk van hun product.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: