94% minder fouten

Onderzoek heeft aangetoond dat je met Augmented Reality technologie dat er minder fouten worden gemaakt. Het visualiseren en plaatsen van informatie in context zorgen ervoor dat we minder fouten maken. Het meest opzienbare uit het onderzoek is dat de activiteiten werden uitgevoerd door studenten die nog nooit met het product in aanraking waren geweest.

Minder opzienbaarlijk maar zeker het vermelden waard was toen de werkzaamheden uitgevoerd werden door ‘de Meester’, ondersteunt met papieren instructies en ‘de Gezel’ ondersteunt met augmented reality technologie. Hier uit bleek dat ‘de Gezel’ 34% sneller werkte dan ‘de Meester’.

First Time Fix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: