VRtoolbox

Ontdekt onveilige situaties op de virtuele bouwplaats

VRtoolbox lesmodule

De VRtoolbox is een VR game waarbij gebruikers zich begeven op een virtuele 3D bouwplaats en op zoek moeten naar 49 onveilige situaties. Voordat ze opzoek gaan krijgen gebruikers / personeel / studenten een virtuele training. De game bevat animaties, quiz en een scoreboard en ondersteunt 3 talen met geschreven en gesproken teksten. Daarnaast kan je virtueel vallen. Het gevoel is representatief voor als je echt van de steiger afvalt. Als de training volledig wordt doorlopen ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.

Video’s over VR toolbox:

We maken leren leuker73% van de leerlingen waardeert de technologie met een 8 en hoger en hetzelfde percentage geeft aan de lesstof langer te onthouden. Daarnaast combineren we Virtual Reality met leren en gaming. Hiermee creëren we een betere aansluiting met belevingswereld van jongeren.

Betere aansluiting met de praktijk – Met leerlingen, docenten en bedrijven ontwerpen we de Virtual Reality toepassing en verkorten we opleidings-, trainings- en inwerktijd.

Dag van de veiligheid
Bewust Veilig – Iedere dag

Meer vertrouwen bij leerlingen 83% van de leerlingen geeft aan dat middels Virtuele Leermeester zelfstandig werkzaamheden durven uit te voeren. 64% laat betere leerprestaties zijn ten opzichte van bestaand lesmateriaal

Toegang tot een virtuele praktijkruimte voor iedereen – Iedereen heeft hiermee toegang tot de virtuele praktijkruimte en zijn niet meer afhankelijk van fysieke locatie, machines en gereedschap. Als je een bril met software hebt kunnen de leerlingen zelfstandig vanaf de thuis op de bank, op werk, in het klaslokaal, buurthuis, waar dan ook, lessen volgen.

Meer informatie over onze projecten:

Voor vragen neem contact met ons op:

%d bloggers liken dit: