Next Generation Service

Bij elk product worden papieren instructies geleverd. Maar voor wie zijn deze nu eigenlijk bestemd? We weten allemaal dat deze voorgeschreven worden door wet en regelgeving maar worden in de praktijk weinig gebruikt. Zeker niet door de gebruiker van het product.

Wij hebben veel te maken met monteur. Zij worden geacht gebruik te maken van deze papieren instructies, maar is weinig bruikbare informatie te vinden. Ze staan vol met juridisch termen waardoor het onleesbaar wordt. Vaak worden deze instructies geschreven door mensen die in de praktijk niet met het product hebben gewerkt en staat vol met theoretisch kennis.

Wij ontwikkelen applicaties die een verlengstuk van je product worden. Hierbij wordt de gebruiker ondersteunt bij de meest voorkomende activiteiten die hij tegen kan komen. Wij analyseren de behoefte van de gebruiker en tonen en alle informatie die hij nodig heeft om  snel en eenvoudig installatie, onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit te kunnen voeren. Indien gewenst treden wij hiervoor in contact met uw klant.

Dit zal leiden to nieuwe service modellen en een grotere loyaliteit van uw klant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: