Vakbekwaamheid 2.0

Wat is de definitie van vakbekwaamheid als je gebruik maakt van Augmented Reality en 3D applicaties van The Service Concept? Voor ons is het steeds weer de uitdaging om een deel van de vakbekwaamheid en de kennis en ervaring van de (meester)monteur in onze applicaties te verwerken.

Wij hebben niet de illusie al zijn kennis en ervaring in een applicatie te verwerken. Het uitgangspunt is om de onervaren monteur tijdens zijn werkzaamheden zo veel mogelijk te ondersteunen bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden en behoeden voor fouten die al een keer eerder zijn gemaakt.

Wetende dat medewerkers, dus ook monteurs, vaak cruciale handelingen in het proces vergeten waardoor ze in onveilige situaties terecht komen of terug moeten komen om de klus te klaren, maakt het Service Concept gebruik van deze wetenschap en zet deze om in aandachtspunten in de applicatie. Fouten maken we niet bewust. We vertrouwen echter te veel op onze ervaring, aannames en intuïtie.

The Service Concept borgt Vakbekwaamheid voor de toekomst.

digitaal brein

Voordat we de applicatie ontwikkelen analyseren we de gebruikers volgens het Gilde 2.0 principe.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: