Verbeteren door te luisteren naar de praktijk

Wij handelen veel vanuit onze ervaring, intuïtie en aannames waardoor we verkeerde beslissingen nemen en niet inspelen op de behoefte van de gebruiker van je product. We zouden beter naar onze gebruikers moeten luisteren. Dit helpt helpt ons bij het begrijpen van de klant en begrijpen waar hun vragen, frustratie en problemen vandaan komen.

Door deze vragen, frustratie en problemen te omarmen en niet adhoc op te lossen worden je producten en diensten vanzelf beter. Wij zien daarom vragen, frustratie en problemen als nieuwe kennis en kansen om effectief en snel verbeteringen door te voeren. Als je nu toch via onze applicaties kennis aan het delen bent is dat het moment om nieuwe kennis te vergaren.

Bij iedere stap van de instructies krijgt de klant de gelegenheid de ‘nieuwe’ kennis met ons te delen. Wij zamelen alles in een dashboard zodat u snel trens en patronen kan herkennen en daar de benodigde verbeter acties aan kan verbinden.

Hiermee loopt u altijd voor op uw concurrentie en wordt u in staat gesteld om samen de gebruiker te innoveren en co-creeeren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: