Krapte op de arbeidsmarkt

Het te kort aan technische personeel is een serieus probleem aan het worden. Steeds minder jongeren kiezen voor een technische opleiding. Veel initiatieven proberen inmiddels jongeren enthousiast te maken voor de techniek en proberen het saaie imago op te poetsen.

Ook wij proberen daarbij een steentje bij te dragen om het image op te poetsen en zijn regelmatig te vinden op events van de Jet Net en de TechnetKring. Gelukkig krijgen we goede response en beoordelingen van de leerlingen. Met een gemiddeld cijfer van een 8.1 behoorde we tot de top 3 en konden we ons meten met de grootste bedrijven. Een van de grootste complimenten die je kan krijgen als organisatie.

Maar ook met onze applicatie spelen wij in op de krapte op de arbeidsmarkt. Een belangrijk onderdeel van wat wij doen is kennisborging door kennis en ervaring van de ervaren monteur (meester monteur) op te digitaliseren en onder de leerling monteurs te delen.

Impressie Jet Net career days

Meer over onze beoordeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: